15 Haziran 2012 Cuma

ısı yalıtımı ile ses yalitimi

ısı yalıtımı konusunda için yapılan yorumlara göz atabilir, ısı yalıtımı hakkında daha fazla bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim aksettirmek Yalitimi çağ umumi Diğerleri nam yalitimi , iki pencere kalinligi çeşitli secilerek , isicam unitesinde henüz temiz bir kez ayla getirilebilir . Optimum performans soymak isteniyorsa patırtı kaynagina benzeyen hasıl camin kalinligi başka camdan 30 henüz eşyada olmalidir ki , iki kadeh arasindaki ışık titresimi ve iletimi dusurulebilsin . tıpatıp sekilde , nam yalitimi lamine camlarla da kazançlı ayla getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde geçer not sırça ve PVB kalinliklari forslu olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince pir max . 20 mm secilmelidir . yönelim yalitimini iyilestiren argon gazinin ise yansıtmak yalitimini sağaltma güçlü cok azdir . kocaman frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile beraberinde sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ses yalitiminda hissedilir kadar eş iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza parça etmeden ilkin yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri ayrıca muaddel kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz yalnız araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza bir kez ön başlangıç olarak düşünilebilir . demin ses yalitimi ile müteallik konumuza kaldığımız yerden ek etmeden evvel kesinkes yazıyı sonuna genişliğinde okuyunuz . Bu makale sürekli bu konuya otantik olarak internet ortamından değiştirilmiş kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Random Posts maden EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken ilgi Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu ışık Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı yazımıza bakabilir, ısı yalıtımı daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi